vrijdag 18 oktober 2013

mega sjaal gehaakt

hallo allemaal, op het ogenblik ben ik aan het switchen van het haken naar het breien en het maken van kaartjes, oh wat is dat toch lastig als je alles zo graag doet, er zitten veel te weinig uren in een dag.
Van het Fenna garen van de Wibra ( ik liep er per ongeluk tegenaan) heb ik deze grote sjaal gehaakt, ik heb er een waaiersteek voor gebruikt, deelbaar door 6, heel makkelijk te doen. Ik heb voor deze sjaal 7 bollen gebruikt.
De sjaal is 60 cm breed en bijna 2 meter lang en kan dus op verschillende manieren gebruikt worden, zelfs als kleed op de bank als je even  warm moet worden. Ik wil hem voornamelijk dragen als omslagdoek/sjaal en ben nog op zoek naar zo'n ouderwetse houten speld die vroeger in de knot van het haar werd gebruikt.

 
nu weer verder aan mijn poncho die ik aan het breien ben en tussendoor ook nog wat van die leuke hippe mutsen, ik verveel me echt niet mochten jullie dat soms denken haha.
En natuurlijk ben ik weer benieuwd naar jullie reaktie's, bedankt voor je bezoekje en graag tot de volgende keer, groetjes..........
 
 

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige sjaal Jeanette. Ik heb ook nog fenna liggen. Leuk idee om zo'n grote sjaal van te maken.

  Groetjes

  Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende sjaal Jeanette - je moet er maar net tegen aanlopen want vind de wol prachtig.
  Ken het verhaal - stempelen, borduren, haken en etc zet ik er maar bij ;) en vooral voor alles veels te weinig uurtjes in een dag maar wat we ook doen het worden er nooit meer ;).
  Als je er maar veel plezier aan beleefd Jeannette dat is het voornaamste ;)
  fijn weekend,
  Misseke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi zo met dat kleurverloop. Vind dit mooi, niet zo heel erg druk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super wat een prachtige sjaal die multifunctioneel is te gebruiken en wat een mooie kleuren heb je gebruikt.
  Echt een toppertje Jeannette en wens je heel veel plezier met deze prachtige creatie.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Jeannette. Ik had je foto van je shawl nog niet gezien. Wat een super gave shawl. Hij is super. Dan mij shawltje in Rijswijk gescoord voor 1 euro. hahahha gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen