dinsdag 9 april 2013

Zomertrui gebreid

Hallo Allemaal, eindelijk weer eens een berichtje van mij, dat heeft wel even geduurd al heb ik intussen niet stilgezeten hoor. Met zoveel dingen tegelijk bezig geweest en er lag zoveel te wachten om afgemaakt te worden. Ook colsjaals heb ik nog gebreid maar vergeten foto's van te maken, dan moet het snel weg en dan komt het er dus niet meer van. Ook andere haakwerkjes zoals granny squares liggen nog te wachten op een bestemming.

Maar mijn trui voor het voorjaar is eindelijk af en hij hing al in de kast maar ik heb hem dus snel maar weer te voorschijn gehaald voor de foto.

 
De kleur is helaas niet zo goed te zien maar het is maisgeel, een lekkere zonnige kleur dus.
Het garen is van Scheepjeswol Silky en het zijn eigenlijk 3 draden bij elkaar, zoals je ziet met ajourpatroon. Het patroon zegt dat je naalden 6 moet gebruiken, maar ik heb nr. 7 gebruikt, dan viel het wat soepeler en ik heb het ook een paar cm langer dan het patroon aangaf gebreid.
 
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe aanwinst vinden en hoop nu wat sneller weer iets te laten zien, bedankt voor jullie bezoekje en graag tot de volgende keer,
 
Groetjes Jeannette

1 opmerking:

  1. wat een prachtige trui en wat een werk zeg, zie het zelf niet zitten om zoiets te breien hoor. een kussen is groot genoeg voor mij.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen