dinsdag 4 augustus 2015

Daar ben ik weer

Hallo allemaal,

het is gewoon een jaar geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet, niet dat ik niets gedaan heb aan handwerken hoor, maar het kwam er gewoon niet van.
Op mijn kaartenblog hetzelfde verhaal, maar met dit verschil dat ik echt geen kaartje meer zelf had gemaakt, gelukkig ben ik het weer geleidelijk aan aan het oppakken.

Eind vorig jaar ben ik aan mijn rug geopereerd waardoor ik weinig heb kunnen doen, ik mocht nog niet te lang zitten en een beetje haken was toen het enige wat er uit mijn handen kwam, gelukkig had ik daarna nog wel de nodige inspiratie alleen vergat ik gewoon foto's te maken, tja, noem het afkicken haha. Intussen ben ik ook bij de vaatchirurg beland vanwege bloedvatvernauwing in mijn benen en hoop ik een operatie uit of af stellen door speciale therapie waar goede resultaten mee geboekt worden.

Op het ogenblik ben ik een pullover voor mijzelf aan het breien, met tussenpozen dat wel,  ik hoef alleen de kol nog maar te doen, zodra die af is laat ik hem hier zien. En dan heb ik ook nog een haakproject onder handen. wanneer die af zal zijn weet ik niet want het is geen aangenomen werk. Het wordt een plaid voor op de bank, eentje waar je lekker in weg kan kruipen als het wat frisser is.
Hieronder zien jullie de vorderingen

 
Het materiaal wat ik gebruik is de Stone Washed van Scheepjeswol en ik werk met 6 kleuren, de breedte is 1.40 en de lengte bekijk ik wel tzt
 
 
Zoals jullie zien ga ik nog steeds trouw naar de breiclub Breicafe De Waker in Maassluis, dit is iedere woensdagochtend, zelfs in de vakantietijd is er veel animo, zo worden natuurlijk de laatste nieuwtjes besproken en tips en patronen uitgewisseld, echt een leuke groep. Voor wie geïnteresseerd is kan ook een kijkje nemen op de Facebookpagina


Ook zijn er nog steeds dames die in opdracht de Maassluisse visserstruien breien, zoals het vorig jaar is begonnen, maar van lieverlee zijn er ook wat meer persoonlijke werkjes voorbij gekomen.

Zo zijn jullie weer beetje op de hoogte van mij wel en wee, erg leuk dat jullie de moeite hebben genomen om weer een blik op mijn blog te werpen, groetjes en hopelijk tot ziens


3 opmerkingen:

 1. Hallo Jeannette
  Ik zie dat je lekker aan het halken bent, jij bent ook een gaander hoor, ik heb er nu ik zoveel op mijn kleindochter pas haast geen tijd voor.
  Ik ben benieuwd hoe je plaid eruit ziet als hij af is.
  Succes.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit meis. Kan me voorstellen, dat je daar graag te vinden bent. Maar wat een werk ben je er nu van aan t doen.
  Veel succes in ieder geval. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nice article great post comment information thanks for sharing
  goldenslot

  BeantwoordenVerwijderen